RemoveWAT v2.2.9 – Acesta este un instrument pentru a elimina WAT (-RemoveWAT – Windows Activation Technologies – Remove WAT -) complet din sistemul de operare, pastrand in acelasi timp in continuare starea reala si de a primi toate actualizarile (optional). removewat
In special puteti sa-l folositi pentru a sterge actualizarea (KB971033 si KB2505438) si sa aveti grija sa nu o mai instalati.

Cel mai bine este sa verificati daca aveti instalate aceste update-uri, daca da, stergetile. Locatia e instalare este alta decat cea a programelor. Scrieti in Start “View Installed Updates” si dati click pe el, aici cautati fisierele KB971033 si KB2505438, click dreapta pe ele si “remove-eliminare”, restart, apoi folositi programele de activare sau removewat.

Inchideti antivirusul si firewall-ul si rulati remowewat, cu drepturi de administrator, lasati-l sa ruleze, restart, gata.

Removewat

Remove WGA

 

[reclama]Asteptati 5 secunde, dupa rularea linkului, > click dreapta sus (Skip This AD).

Remove WAT & Activator Windows xp/7/8 – (ex. WGA) .

 

Acesta este un instrument pentru a elimina WAT (Windows Activation Technologies) complet din sistemul de operare, pastrand in acelasi timp in continuare starea reala si de a primi toate actualizarile (optional). removewat In special puteti sa-l folositi pentru a sterge actualizarea (KB971033 si KB2505438) si sa aveti grija sa nu o mai instalati. Cel mai bine este sa verificati daca aveti instalate aceste update-uri, daca da, stergetile. Locatia e instalare este alta decat cea a programelor. Scrieti in Start “View Installed Updates” si dati click pe el, aici cautati fisierele KB971033 si KB2505438, click dreapta pe ele si “remove-eliminare”, restart, apoi folositi programele de activare sau removewat.