Hard Drive Inspector Pro v4.17

Hard Drive Inspector Pro v4.17

Hard Drive Inspector este un soft puternic și efectiv care monitorizeaza starea de sanatate a hard-disk-ului. Daca hard-ul are un crash (care se intampla destul de frecvent), informațiile stocate se vor pierde parțial sau definitiv. Daca procedeul de recuperare a datelor este costisitoare sau aproape imposibila, este mai bine sa consultați un specialist. Hard-urile moderne au funcția S.M.A.R.T. … Continue reading »

Advanced SystemCare PRO v6.3.0.269

Advanced SystemCare PRO v6.3.0.269

Protejati-va, reparati-va si optimizati-va computerul cu Advanced SystemCare . Advanced SystemCare  scanează, repara si oferă o îngrijire personală a PC-ului. Caracteristici: – eliminarea aplicaţiilor spyware şi adware – prevenirea ameninţărilor de securitate – repararea Regitry-ului – curăţire Fişiere temporare – accelerarea Sistemului Iobit Advanced SystemCare este un produs de intretinere si optimizare a sistemului, rivalizand … Continue reading »

AIDA 64 Extreme Edition v3.00.2552

AIDA 64 Extreme Edition v3.00.2552

AIDA 64 Extreme Edition este un software Windows pentru diagnostic hardware si evaluare comparativa pentru utilizatorii de acasa. AIDA 64 Extreme Edition ofera o gama larga de caracteristici pentru a asista in over-clocking, diagnosticare erori hardware, teste si senzori de monitorizare. AIDA 64 Extreme are capabilitati unice de a evalua performanta la procesor, memoriea de … Continue reading »

Ultimate Boot CD 5.2.3 Reparare, restaurare, diagnosticare PC

Ultimate Boot CD 5.2.3 Reparare, restaurare, diagnosticare PC

Ultimate Boot CD 5.2.3 Ultimate Boot CD oferă o colecţie de utilitare de diagnosticare a sistemului.Ultimate Boot CD vă permite să rulati de pe CD aplicatii de diagnoza concepute pentru discuri floppy. Acum puteți să renuntati pentru totdeauna la procesul lent de bootare de pe floppy si să vă faceți un CD bootabil cu mai … Continue reading »

AIDA64 Extreme Edition v2.85.2400 32/64 biti

AIDA64 Extreme Edition v2.85.2400 32/64 biti

AIDA64 Extreme Edition este un software Windows pentru diagnostic hardware si evaluare comparativa pentru utilizatorii de acasa. AIDA64 Extreme Edition ofera o gama larga de caracteristici pentru a asista in over-clocking, diagnosticare erori hardware, teste si senzori de monitorizare. AIDA 64 Extreme are capabilitati unice de a evalua performanta la procesor, memoriea de sistem, precum … Continue reading »

Hard Disk Sentinel Professional 4.20 | Repara HDD

Hard Disk Sentinel Professional 4.20 | Repara HDD

Programul Hard Disk Sentinel oferă o interfață-ghid ce ghidează utilizatorul atunci când folosește programul. Hard Disk Sentinel este o aplicație desenată special pentru a putea fi folosită de orice tip de utilizator, cu puțină experiență sau utilizatori profesioniști. Informațiile de pe această pagină sunt valabile doar dacă data la care au fost publicate este recentă, … Continue reading »