Microsoft Office 2003 + Romana

Microsoft Office 2003 + Romana

Office 2003 + Romana. Pentru cei care vor doar necesarul formatelor Office, aici ma refer doar la Word, Excel si PowerPoint, pot instala versiunea litle, care are doar 33 mb.

Office 2003

Pentru cei care vor toata gama din programul Microsoft Office 2003, plus updatele pentru limba Romana:
Word
Excel
Outlook
PowerPoint
PowerPoint Viewer
Access
FrontPage
InfoPath
OneNote
Publisher

[download title=”Download”]

Download Microsoft Office 2003 Lite EN – 33 mb – Filebeam

Download Microsoft Office 2003 Lite EN – 33 mb – Filebox

Download Microsoft Office 2003 Romana- 448 mb – Yandex

Download Microsoft Office 2003 Romana – 448 mb – Filebox

[/download]

[toggle title=” “] Office2003 + Romana. Pentru cei care vor doar necesarul formatelor Office, aici ma refer doar la Word, Excel si PowerPoint, pot instala versiunea litle, care are doar 33 mb. Office2003 Pentru cei care vor toata gama din programul Microsoft Office2003, plus updatele pentru limba Romana: Word Excel Outlook PowerPoint PowerPoint Viewer Access FrontPage InfoPath OneNote Publisher Office2003 + Romana. Pentru cei care vor doar necesarul formatelor Office, aici ma refer doar la Word, Excel si PowerPoint, pot instala versiunea litle, care are doar 33 mb. Office2003 Pentru cei care vor toata gama din programul Microsoft Office2003, plus updatele pentru limba Romana: Word Excel Outlook PowerPoint PowerPoint Viewer Access FrontPage InfoPath OneNote PublisherOffice 2003 + Romana. Pentru cei care vor doar necesarul formatelor Office, aici ma refer doar la Word, Excel si PowerPoint, pot instala versiunea litle, care are doar 33 mb. Office 2003 Pentru cei care vor toata gama din programul Microsoft Office 2003, plus updatele pentru limba Romana: Word Excel Outlook PowerPoint PowerPoint Viewer Access FrontPage InfoPath OneNote Publisher [/toggle]

Post author

Imi plac programele, asa ca le butonez.. Detin o pasiune pentru Programe IT, desi aceasta se stinge in timp, inca isi mai arata palpairea. Sper sa am cat mai mult timp sa stau printre voi.

There are 10 Comments

 1. Posted by axelluny Reply

  De ce se găsește atât de greu de exemplu o imagine iso cu office 2010 în română? E de preferat în locul suitei professinal pe cea home and student deoarece prea puțin dintre noi folosesc modulele toate,dar nici aceasta nu e disponibilă.Varianta aceea cu instalarea virtuală ….nu mă satisface….pe termen lung

  • Posted by criss266 Reply

   axelluny, ma zapacesti.
   Zici ca vrei o “imagine iso cu office 2010 în română”, apoi la sfarsit, “Varianta aceea cu instalarea virtuală ….nu mă satisface….pe termen lung.”

   Partea cu office 2010 în română gen Sudent sau Home, te referi la versiunile LITE, adica cu cele trei module importante si cele mai uzuale : Word, Excel si PowerPoint.

   Pai simplu cand instalezi, alegi modulele pe care le vrei tu sa le instalezi.

   Office ProgramePc

 2. Posted by axelluny Reply

  Da e foarte adevărat ce ai prezentat,reprezentând o instalare custom(particularizată).Problema este că și celelalte module se instalează dar ascunse.La updatare și acestea vor vrea să facă update deși ele …se zice că nu sunt instalate.Pe mine mă deranjează mațul mare care se instalează.Uite eu de exemplu am doar pe cele 3 module cele mai uzitate Word,PP,Excel.
  http://screenshooter.net/6623229/tbmfxfb

 3. Posted by Mircea Reply

  @axelluny
  Office nu-si instaleaza ascuns toate modulele, copiaza practic pachetele pt. Windows a instalerelor (C:\MSOCache). Intradevar update-urile iti vin pentru toata suita, trebuia sa alegi doar cele pentru modulele instalate. Nu te apuca sa stergi update-urile care le consideri in plus ca o sa strici instalarea Office. Ai doua modalitati de a rezolva problema, fie dezinstalezi si instalezi din nou cu mai mare atentie, fie daca Criss vrea, ii voi da sa posteze Word portabil/86 in acest fel se elimina toate rahaturile care sunt in plus la instalare.

 4. Posted by criss266 Reply

  O sa revin cu un Office 2007 Home and Student, care are integrate doar cateva, nu am avut timp dar maine revin cu el si ceea ce contine. In limba romana.

  @Mircea il poti urca undeva si poti reveni cu link. Am sa-l preiau, cu placere.

 5. Posted by Mircea Reply

  Criss,
  I-ti trimit un link, poti face tu un post sau il pui unde vrei. De urcat nu am unde, am terminat cu hosturile gratuite, cu munca degeaba…sa nu se bucure nimeni de ele din cauza hostului de doi bani. Daca vrei ti le dau sa le postezi.

 6. Posted by criss266 Reply

  OK da-mi link, maine ma apuc de treaba, am cam ramas in urma saptamana asta.

 7. Posted by Eugen Reply

  Alte linkuri de descarcare pt Office 2003 Lite,cele puse acolo nu mai functioneaza,multumesc !

 8. Posted by criss266 Reply

  In 15 minute, sa fac upload.

 9. Posted by criss266 Reply

  Linkurile sunt repuse.

Leave a Reply