Loader Windows 8 | Activare Windows 8

Loader Windows 8 | Activare Windows 8

Loader Windows 8

[reclama] Loader Windows 8 | Activare Windows 8 – Inca sunt multe discutii despre activarea lui Windows 8, multi cauta alternative, daca sunt in impasul  de a nu putea activa. Eu am strans cateva alternative, nu promit ca merge la toti, dar la majoritatea se poate sa functioneze. In mare incercati sa scoateti cablul de la net in timp ce activati.

[download title=”Download”]
Asteptati 5 secunde, dupa rularea linkului, > click dreapta sus.
Loader Windows 8 | Activare Windows 8 – Filebox

Loader Windows 8 | Activare Windows 8 – bayfiles

Loader Windows 8 | Activare Windows 8 – 1fichier

[/download]

[toggle title=”—“] Inca sunt multe discutii despre activarea lui Windows 8, multi cauta alternative, daca sunt in impasul  de a nu putea activa. Eu am strans cateva alternative, nu promit ca merge la toti, dar la majoritatea se poate sa functioneze. In mare incercati sa scoateti cablul de la net in timp ce activati.Inca sunt multe discutii despre activarea lui Windows 8, multi cauta alternative, daca sunt in impasul  de a nu putea activa. Eu am strans cateva alternative, nu promit ca merge la toti, dar la majoritatea se poate sa functioneze. In mare incercati sa scoateti cablul de la net in timp ce activati.Inca sunt multe discutii despre activarea lui Windows 8, multi cauta alternative, daca sunt in impasul  de a nu putea activa. Eu am strans cateva alternative, nu promit ca merge la toti, dar la majoritatea se poate sa functioneze. In mare incercati sa scoateti cablul de la net in timp ce activati.[/toggle]

Post author

Imi plac programele, asa ca le butonez.. Detin o pasiune pentru Programe IT, desi aceasta se stinge in timp, inca isi mai arata palpairea. Sper sa am cat mai mult timp sa stau printre voi.

There are 7 Comments

 1. Posted by Mircea Reply

  Si eu am pus un activator, insa am scos postul, cum am zis mai sus, azi merg, miine…pa!

 2. Posted by zvegodrad Reply

  http://www.youtube.com/watch?v=RF0x3oOYies

 3. Posted by Mircea Reply

  Se pare ca am reusit, cu activatorul acesta,
  …..http://yadi.sk/d/K-gtTYgj0u4Ye
  pasii sunt Activacion online/Parte 2 -Activacion Win 8-180 dias/restart( programul e in spaniola), pt. activarea a 180zile, dupa care am introdus cheia trimisa de Micro (http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/feature-packs) la Activare caracteristici Windows si uite asa m-am lovit cu o copie originala Windows 8…….https://skydrive.live.com/redir?resid=D9A3280A60116415!2648

 4. Posted by axelluny Reply

  Cel mai bun ”activator” este cel care șterge toată porcăria sistemul de activare.De ce sa stai sa-ți bați capul cu activare când de fapt poți șterge tâmpenia.Apropo ,există windows 8 și în română și poartă denumirile următoare:
  ro_windows_8_x64_dvd_915435 , ro_windows_8_x86_dvd_915501

 5. Posted by Nemti Reply

  Eu am activat asa si totul e excelent!
  http://www.programepc.com/activare-windows-8-windows-8-pro-activation/

 6. Posted by tutu Reply

  salut. Eu l-am activat ca MIRCEA si merge, dar am si eu o intrebare…..cu update-urile ce facem, le facem sau nu???. ms

 7. Posted by criss266 Reply

  Nu vorbesc in stire de cauza, dar de ce sa nu mearga, daca activatorul e bun intradevar, va opri singur update-urile “negre”.

Leave a Reply