Limba Romana pentru Windows XP

Dupa cum stiti este o problema sa descarci Pachetul cu Limba Romana pentru Windows XP de pe sitele oficial Microsoft, asta pentru ca trebuie sa instalezi acel update care iti va rezulta genuine windows xp, doar daca ai windows-ul licentiat poti descarca acest pachet pentru limba romana.

Asa ca eu va pun acest pachet la dispozitie fara tampeniile lui Microsoft.
[download title="Download"]

Limba Romana pentru Windows XP – Dropbox

[/download]

[toggle title="-"] Dupa cum stiti este o problema sa descarci Pachetul cu Limba Romana pentru Windows XP de pe sitele oficial Microsoft, asta pentru ca trebuie sa instalezi acel update care iti va rezulta genuine windows xp, doar daca ai windows-ul licentiat poti descarca acest pachet pentru limba romana. Asa ca eu va pun acest pachet la dispozitie fara tampeniile lui Microsoft.Dupa cum stiti este o problema sa descarci Pachetul cu Limba Romana pentru Windows XP de pe sitele oficial Microsoft, asta pentru ca trebuie sa instalezi acel update care iti va rezulta genuine windows xp, doar daca ai windows-ul licentiat poti descarca acest pachet pentru limba romana. Asa ca eu va pun acest pachet la dispozitie fara tampeniile lui Microsoft.Dupa cum stiti este o problema sa descarci Pachetul cu Limba Romana pentru Windows XP de pe sitele oficial Microsoft, asta pentru ca trebuie sa instalezi acel update care iti va rezulta genuine windows xp, doar daca ai windows-ul licentiat poti descarca acest pachet pentru limba romana. Asa ca eu va pun acest pachet la dispozitie fara tampeniile lui Microsoft.Dupa cum stiti este o problema sa descarci Pachetul cu Limba Romana pentru Windows XP de pe sitele oficial Microsoft, asta pentru ca trebuie sa instalezi acel update care iti va rezulta genuine windows xp, doar daca ai windows-ul licentiat poti descarca acest pachet pentru limba romana. Asa ca eu va pun acest pachet la dispozitie fara tampeniile lui Microsoft. [/toggle]

Imi plac programele, asa ca le butonez.. Detin o pasiune pentru Programe IT, desi aceasta se stinge in timp, inca isi mai arata palpairea. Sper sa am cat mai mult timp sa stau printre voi.

2 Responses to “Limba Romana pentru Windows XP”

  1. marian, Reply

    link-urile pentru descarcare nu mai sunt valabile. poti face ceva in aceasta privinta?

  2. criss266, Reply

    Da, am rezolvat.

Leave a Reply