WGA – Removewat – Pe multi ii streseaza acest mesaj Windows Genuine Advantage (WGA) si asta de intampla atunci cand aveti Automatic Update activat, eu il dezactivez imediat dupa reformatare, pentru ca sa fim seriosi la ce sa mai fac update ca la Windows XP nu se mai lucreaza demult.

Asa ca pomeniti cu Windows Genuine Advantage (WGA) pe cap, este foarte stresant, dar sunt mai multe metode de a scapa de acest mesaj, asta pana va faceti rost de bani pe criza asta economica care defapt este mai mult criza politica si va cumparati o licenta.   Asta sa nu spuneti ca nu ati stiut: hehe… glumeam.
Valabil pentru Windows XP:  Intai intati in control panel / folder options / view si dati enable la –  show hidden files and folders, asta ca sa puteti vedea foderele si fisierele ascunse, apoi….

  • C>Windows>System32 si se redenumeste  fisierele: WgaLogon.dll si WgaTray.exe de exemplu stres.dll si stres1.exe moment in care ele nu mai pot opera.
  • C>Documents and Settings>All Users>Application Data>Windows Genuine Advantage si se da delete la aista (Windows Genuine Advantage)
  • Restart

Sau se poate mai simplu cu un programel, nu de alta dar sa nu butonati prea mult, acesta fiind pentru Windows XP, cu care doar il rulati si apoi dati restart.

In caz de probleme sunt pe acileea…., nu uitati sa dezactivati Automatic Update, pentru ca in 2-3 zile, vine iar STRESULLLL.

[download title=”Download”]

Remove Windows Genuine Advantage Windows XP – Bayfiles

Remove Windows Genuine Advantage Windows XP – FileBeam

====

Remove Windows Genuine Advantage Windows 7 – Bayfiles

Remove Windows Genuine Advantage Windows 7 – FileBeam

[/download]