Tin minte acum cateva luni, in topul celor mai bune servicii de protejare Antivirus si Firewall, era pe primul loc Kaspersky si pe al-2-lea loc la mica distanta si mereu schimband locurile era Bitdefender, acestea doua le-am retinut.

[br top=”0″]

In alta ordine de ideei Nod 32 il gasesc cel mai prost updat-at antivirus, avand cunostinta de o problema majora acum aproximativ 2 ani cand cei de la ESET (nod 32) au uitat cam 2 luni sa faca update in baza de antivirusi, lasand un virus “X” nu mai stiu cum ii zice, dar tin minte ca a trebuit sa reformatez din cauza acelui virus, adica toti cei cu nod 32, iar virusul venise prin Yahoo messengers, toti care foloseam mesul eram infectati, cei de la bit defender il descoperise primi apoi au fost informati si cei de la kaspersky. Destul de mediatizat pe toate forumurile pe aceea vreme.

[br top=”0″]

Si e normal ca cele 2 (kaspersky si bitdefender) sa se urmareasca reciproc, iar de aici are de castigat  toti, inclusiv noi, cei care folosim aceste software de protectie contra securitati calculatorului si a datelor detinute in acesta.