Autorun Virus Remover v3.1 – Nu are decat cateva functii, dar foarte importante:
– Scaneaza si sterge autorun.inf, plus cativa virusi mici din baza lui mica de date la introducerea oricarui dispozitiv portabil.
– Functie de reparare regedit, fisiere ascunse, task manager etc.
– Functie de protejat impotriva virusilor ce se folosesc de un fisier autorun.inf prin crearea unui folder protejat cu acelasi nume, util atat pentru partitii cat si pentru stick-uri (nu folositi pe stick-urile pe care le folositi ca MP3 la masina deoarece din cauza caci folderul e protejat unele casetofoane radio cd, mp3 nu vor recunoaste stick-ul.
– Un mic scanner pentru virusi.

Download Autorun Virus Remover v3.1 – Filebox

Download Autorun Virus Remover v3.1 – Filebeam

virus remover

[toggle title=”—“] Nu are decat cateva functii, dar foarte importante: – Scaneaza si sterge autorun.inf, plus cativa virusi mici din baza lui mica de date la introducerea oricarui dispozitiv portabil. – Functie de reparare regedit, fisiere ascunse, task manager etc. – Functie de protejat impotriva virusilor ce se folosesc de un fisier autorun.inf prin crearea unui folder protejat cu acelasi nume, util atat pentru partitii cat si pentru stick-uri (nu folositi pe stick-urile pe care le folositi ca MP3 la masina deoarece din cauza caci folderul e protejat unele casetofoane radio cd, mp3 nu vor recunoaste stick-ul. – Un mic scanner pentru virusi. [/toggle]