Advanced SystemCare | Optimizare, Intretinere si Securitate

Advanced SystemCare | Optimizare, Intretinere si Securitate

Advanced SystemCare este un program de optimizare, intretinere si securitate pentru sistemul operational, care stabileste cele mai frecvente probleme de calculator, cum ar fi cheile de registri rupte, setarile deturnate, un hard disk fragmentat sau junk dosare care ocupa prea mult spatiu.

Advanced SystemCare include de asemenea instrumente de securitate care pot detecta si elimina programele spyware, precum si de a preveni orice alte elemente nedorite de intra in sistemul dumneavoastra.

Interfata in Advanced SystemCare poate fi un pic confuz la inceput. În loc de a avea o bara de instrumente standard sau sistemul de meniuri, programul arata o structura sferade pe panoul din partea stanga care va ofera acces la cele patru sectiuni principale:

 1. Home, care este un rezumat de statistici de utilizare programului;
 2. Maintain Windows (Mentinerea Windows)
 3. Diagnose Sistem (diagnosticati sistemul)
 4. Utilities, un pachet de instrumente de sistem mici, care va permit sa indepliniti sarcinile mici de fixare, cum ar fi defragmentarea  hard disk-ului (HDD), backup drivere, gasirea fisierelor duplicate  sau a descoperi care programe sunt infiintate pentru a rula cu Windows.

Punctul 2 si 3 contine principalele instrumente Advanced SystemCare de a scana, repararea si optimizarea calculatorul.

Advanced SystemCare este surprinzator de rapid. Este nevoie de  cateva minute pentru a scana si repara sistemul, desi poate dura un pic mai mult atunci cand defragmentati hard disk-ul (HDD). În orice caz, Advanced SystemCare creeaza intotdeauna o copie de rezerva inainte de a stabili si repara ceva (precum si un punct de restaurare), doar pentru a fi in siguranta.

Advanced SystemCare este un usor de utilizat, analizor de sistem rapid si de optimizare, stabileste cele mai frecvente probleme ale calculatorului si  face PC-ul mai rapid si mai stabil.

[message_box style=”warning” icon=”yes” hide=”yes” width=”500″]

 La “Security Holes Scanner” sa fiti atenti! Dati click pe imagine, aveti grija sa debifati acel KB971033, cand faceti update, pentru ca acel fisier faimos este cel care va repune in functiune isteria WGA, asa ca feriti-va sa instalati acel update.

[/message_box]

[download title=”Download”]

Advanced SystemCare v6.0.8.182 – Filebeam

Advanced SystemCare v6.0.8.182 – 1fish

Advanced SystemCare v5.4.0.257 – Filebox

Advanced SystemCare v5.4.0.257 – Filebeam

Advanced SystemCare v5.4.0.257 – 1fish

[/download]

Post author

Imi plac programele, asa ca le butonez.. Detin o pasiune pentru Programe IT, desi aceasta se stinge in timp, inca isi mai arata palpairea. Sper sa am cat mai mult timp sa stau printre voi.

There are 9 Comments

 1. Posted by nicu Reply

  sal cris la la security holes scnner cand dau click pe imagine imi cere sa dau next dau next!

 2. Posted by nicu Reply

  am dat click pe imagine si next da nu a gasit nimik!

 3. Posted by nicu Reply

  mai este o optiune repara vulnerabilitatile de securitate din windows si mia gasit 98 si am dat sa repare si am vazut ca intra la update si eu am oprit updatu si acuma mia aprut o chestie jos in bara de la windows update si cand am oprit pc sia facut un pic de update da cand am pornit pc a inceput sa faca update ce zici sa folosesc optiunea sa repare pana la capat o sa dispara windows update pt ca eu nu am windows original si am oprit updaturile nu se intampla nimic? k ceao

 4. Posted by criss266 Reply

  Poti lasa Windows Update, dar setezi sa notifice noile update-uri, fara sa instaleze fara acordul tau.

 5. Posted by criss266 Reply

  Sper ca ai Windows 7, la Windows Update > Change settings > “Check for updates, but let me choose whether to download and install them”

  Nu va instala nimic fara acordul tau, unele updaturi sunt folositoare, si atat timp cat iti merge updatele nu iti face griji.

 6. Posted by nicu Reply

  da windows 7 am exact asa mi setat! ms

 7. Posted by nicu Reply

  vreau sa recuperez ceva poze de la o fata din pc nu a curatat niciodata pc cu ceva program de curatat vrea sa isi recupereze ceva poze ce lea sters cam de 1 luna am incercat sa recuperez cu programul acesta da a gasit doar cateva este cumva ceva mai puternic decat asta! k ms ceao

 8. Posted by nicu Reply

  k ms ceao!

Leave a Reply