Advanced SystemCare este un program de optimizare, intretinere si securitate pentru sistemul operational, care stabileste cele mai frecvente probleme de calculator, cum ar fi cheile de registri rupte, setarile deturnate, un hard disk fragmentat sau junk dosare care ocupa prea mult spatiu.

Advanced SystemCare include de asemenea instrumente de securitate care pot detecta si elimina programele spyware, precum si de a preveni orice alte elemente nedorite de intra in sistemul dumneavoastra.

Interfata in Advanced SystemCare poate fi un pic confuz la inceput. În loc de a avea o bara de instrumente standard sau sistemul de meniuri, programul arata o structura sferade pe panoul din partea stanga care va ofera acces la cele patru sectiuni principale:

  1. Home, care este un rezumat de statistici de utilizare programului;
  2. Maintain Windows (Mentinerea Windows)
  3. Diagnose Sistem (diagnosticati sistemul)
  4. Utilities, un pachet de instrumente de sistem mici, care va permit sa indepliniti sarcinile mici de fixare, cum ar fi defragmentarea  hard disk-ului (HDD), backup drivere, gasirea fisierelor duplicate  sau a descoperi care programe sunt infiintate pentru a rula cu Windows.

Punctul 2 si 3 contine principalele instrumente Advanced SystemCare de a scana, repararea si optimizarea calculatorul.

Advanced SystemCare este surprinzator de rapid. Este nevoie de  cateva minute pentru a scana si repara sistemul, desi poate dura un pic mai mult atunci cand defragmentati hard disk-ul (HDD). În orice caz, Advanced SystemCare creeaza intotdeauna o copie de rezerva inainte de a stabili si repara ceva (precum si un punct de restaurare), doar pentru a fi in siguranta.

Advanced SystemCare este un usor de utilizat, analizor de sistem rapid si de optimizare, stabileste cele mai frecvente probleme ale calculatorului si  face PC-ul mai rapid si mai stabil.

[message_box style=”warning” icon=”yes” hide=”yes” width=”500″]

 La “Security Holes Scanner” sa fiti atenti! Dati click pe imagine, aveti grija sa debifati acel KB971033, cand faceti update, pentru ca acel fisier faimos este cel care va repune in functiune isteria WGA, asa ca feriti-va sa instalati acel update.

[/message_box]

[download title=”Download”]

Advanced SystemCare v6.0.8.182 – Filebeam

Advanced SystemCare v6.0.8.182 – 1fish

Advanced SystemCare v5.4.0.257 – Filebox

Advanced SystemCare v5.4.0.257 – Filebeam

Advanced SystemCare v5.4.0.257 – 1fish

[/download]